INSTALAREA PARDOSELILOR DE LEMN

Instalam pardoseli si placam scari, pereti, tavane, din orice lemn masiv sau compozit interior sau exterior, prefinisat sau nefinisat (finisarea se va face dupa instalare), simplu sau in combinatii cu piatra, sticla si metal, in model obisnuit, repetativ, ornamental sau personalizat, in medii obisnuite sau cu riscuri de crestere brusca de umiditate.

Pregatirea suporturilor

Pregatim suporturi pentru sapa, metal, piatra, lemn, cu incalzire prin pardoseala sau fara. Pregatirea suportului in vederea instalarii unei pardoseli de lemn este diferita de la suport la suport.

  1. Avand un suport uscat, lamelele de lemn nu vor absorbi umiditate si atunci nu se vor deforma, motiv pentru care pardoseala va arata impecabil.
  2. Avand un suport orizontal, pardoseala instalata corect va fi si ea orizontala
  3. Avand un suport nesfaramicios, pardoseala va fi solidara cu suportul si de aceea nu vor fi desprinderi sau rosturi intre lamele.

In consecinta, avand un suport bun, estetica pardoselii este asa cum o doriti, durabilitatea este cea asteptata, costul investitiei va fi cel preconizat iar mentenanta va avea valori nesemnificative.

RASCHETAREA SI REFACEREA FINISAJULUI

Raschetam/slefuim pardoseli masive sau stratificate, periem manual, baituim, astupam rosturi dintre lamele, lacuim sau uleiem.

REPARATII SI RESTAURARI

1. Reparam pardoseli, inlocuim parti degradate sau distruse, refacem suporturile pe care acestea au fost instalate. Refinisam respectand finisajul original; innoim finisajul prin completare, chituire, baituire, uleiere sau lacuire.